Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Sarajevo

Objekat Villa A nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom klima-uređajem i terasom u Sarajevu na 6 km od Latinske ćuprije i 7 km od Sebilj česme. Grad se nalazi u Sarajevskom polju sa prosječnom nadmorskom visinom od 500 m.


Presjenica Sarajevo Bosna I Hercegovina Cijene I Recenzije Planet Of Hotels

Obezbeđen prostor za rekreaciju dece i manji košarkaški teren ozvučenje i Wi-Fi širom prostora.

Vikendice sa bazenom iznajmljivanje sarajevo. Iznajmljujemo kuću sa bazenom Sarajevo Ilidža. Vikendice su smeštaji u privatnom vlasništvu dostupne za kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje i idealne za porodice ili veće grupe. Vikendica sa preko 70 m2 stambenog prostora.

Nekretnine Sarajevo stanovi Sarajevo Stan u Sarajevu Poslovni prostor Sarajevo Stanovi. Pozovite nas 033 262 210 Prodaje se vikend kuća na sprat sa bazenom na obali Jablaničkog jezera. Vikendice se nalaze na 25 km od Banja Luke u pravcima prema Jajcu mjesto Krupa na Vrbasu i Prijedoru mjesto Verići.

This venue features 1 bedroom and 1 bathroom. Prodajemo ili mjenjamo vikendicu na Vlašiću. Veliki izbor objekata za smještaj na našoj web stranici.

Cijena na upit Iznajmljivanje. Moguc najam na noc dnevni boravak izlet i ristiljanje. Tokom letnjih meseci vikendice sa bazenom su odlično mesto da se rashladite i uživate.

Vikendice je moguće iznajmiti na dan ili na duži perod. Coeur de la Montagne - Planinska kuca - Namjenjena boravku 6 osoba. Nalazi se 9 km od centra Sarajeva 3 km sa Dobrinje.

Provjerite jesu li naše cijene najniže. Villa sa bazenom i pogledom na Sarajevo. 12981001305690130210012802101299300130211012988701307140 Često postavljana pitanja u vezi sa.

Guests at Vikendica s bazenom apartment will be able to enjoy activities in and around Velika Kladusa like canoeing and fishing. Iznajmite vikundicu u prirodi sa bazenom. Vikendica Sa Bazenom Sarajevo Prodaja.

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini svih važnih pratećih prodaja for sale vikend kuĆa kanton sarajevo. Kuća 250 m2 Stari Grad Iznajmljivanje. Odličan odnos cene i kvaliteta.

Luksuzne vile mogu smjestiti veće obitelji ili grupe prijatelja te omogućuju odmor i vrhunski smještaj na. Vikendice za okupljanja. Udobna i lijepo uređena osigurava moderni interijer koji pokazuje kako se u dekorisanju ove kuće mislilo baš na svaki detalj.

Ovi objekti imaju zaseban ulaz po čemu se razlikuju od apartmana. Vila Rose nalazi se u Sarajevu na 4 km od Sarajevskog ratnog tunela te ima zajednički salon a na raspolaganju su i vlastiti bazen sauna vrt i besplatno. Prodajemo zemljište i vikendicu u Bihaću Ripač.

Pronađite vikendica za iznajmljivanje. Nalazi se u privatnom ambijentu izolovana od saobraćaja i gužve. Obavite pretragu nekretnina s prilagođenim kriterijumima pogledajte nekretnine sa tačnom lokacijom na karti i pronađite idealnu nekretninu u.

Prilaz je odmah sa glavne ceste. U svojoj ponudi kao novu uslugu imamo iznajmljivanja vikendica na dan za pojedince i grupe od 30 do 40 ljudi. Još jedna od ljepših kuća sa unutrašnjim bazenom.

Okružuju ga planinski masivi Trebevića Igmana Bjelašnice i Jahorine. U prolećnim danima sa visokim temperaturama kao i u toku leta nema lepšeg provoda od iznajmljivanja vikendica u prirodi koje u svom sadržaju imaju bazene. Za sve informacije 061 642 545.

IZDAVANJE Vikendica Sarajevo-Novi Grad. Ako dolazite na porodični odmor posebno će vam se dopasti smeštaj sa bazenom na Kopaoniku kao i apartmani i hoteli koji nude specijalitete iz ovog kraja poput pršute domaćeg sira i ajvara proje jagnjećih šardena kajmaka sa kiselim mlekom Mnogi će se složiti da je Kopaonik baš u toku leta najlepši jer čist vazuh planinsko. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Siljkovaca Bb Velika Kladusa Bosnia-Herzegovina 77230. Property is located around 5-10 min bu car to the city centre exellent location with beautifull views and facilities car garage parking heating spa fully equipped. Vikendice sa bazenom.

Kuća lux sa bazenom i velikom baštom Iznajmljivanje. The host was very friendly along with his family he was very helpful and I will absolutely. Ahatovići A Sarajevo 71000 Bosna i Hercegovina.

Novi Grad Sarajevo. Ahatovići - vikendica izdavanjeIznajmljuje se klimatizirana vikendica koja se nalazi u blizini Sarajeva. Bilo da želite da vikend provedete sa porodicom ili želite da napravite proslavu sa društvom ili u paru želite da.

065331-666 Cjena po dogovoru od 100 km do 300 kmIznajmljivanje vikendice sa bazenom za odmor izlete i proslave. Obe vikendice su opremljene sa pecanom krušnom peći šankom apartmanom od 30 kvadrata. Mnogi se odluče da provedu i duže od par dana i traže vikendice za odmor najčešće u okolini Fruške Gore na jezeru ili vikendice na Dunavu.

Agencija SANT sa ponosom predstavlja luksuznu vilu u naselju Faletići Vila je izgrađena na placu od 3500 m2 u potpunosti ograđena zidom u prelij. Vikendica Bjelasnica iznajmljivanje Detaljne informacije 061811-090 Viber Whats App. Vikendice s vanjskim bazenom Mostar Bosna i Hercegovina.

Vikendica sa bazenom u neposrednij blizini grada. Kuće za odmor Sarajevo Luksuzne vile sa bazenom Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine njeno administrativno kulturno i obrazovno središte. Prestanite kupovati ture putujte samostalno s Planet of Hotels.

Naša misija je pronalaženje najboljih vikendica vila i kuća za iznajmljivanje za vaš savršeni odmor van grada u Srbiji i šire. Nameštene su i opremljene kuhinjskim sadržajima za samostalno pripremanje obroka iako doručak može biti ponuđen kao dodatak. Kupatilo WC 3.

Ovisno o vašim željama možete pronaći ponudu luksuznih vila kuća za odmor sa bazenom Bosna i Hercegovina na samoj obali mora ili u unutrašnjosti za odmor u tišini i spokoju netaknute prirode. Opis Kuća vikend Vila sa bazenom i baštom. Sarajevo na Indomioba portalu mjestu za nekretnine u Bosni i Hercegovini.

Naseljava ga oko 300000 stanovnika. IZDAVANJE Vikendica sa bazenom na dan Bijeljina. U ponudi imamo dvije vikendice.

Bazen 9416 m 55 60 m3 vode vikendica je odvojena od glavnog puta i nalazi se na privatnom posjedusto like and subscribe channel iznajmljuje prodaje se vila u naselju kromolj pogodna za ambasade. Luksuzna vila sa bazenom u naselju Faletići. Luksuzna vikendica sa pogledom na Dunav i Novi Sad nadkrivenim bazenom saunom đakuzijem saletla sa zidanim roštiljem šankom i prostorom za sedenjem 20 osoba.

Luksuzne vile kuće za odmor sa bazenom pružit će vam nezaboravan odmor.


Die 10 Besten Ferienhauser In Sarajevo Bosnien Herzegovina Booking Com


Brige Deficit Krema Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Artexhibitionclass Com


أصلي دمر الدليل Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Academicexpertt Com


Brige Deficit Krema Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Artexhibitionclass Com


الجلسة العامة قماش أخدود Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Rdarajouri Com


الجلسة العامة قماش أخدود Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Rdarajouri Com


Brige Deficit Krema Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Artexhibitionclass Com


Federal Reddetmek Sophie Kuce Sa Bazenom Za Iznajmljivanje Edoragrup Com


Federal Reddetmek Sophie Kuce Sa Bazenom Za Iznajmljivanje Edoragrup Com


Vila Sa Bazenom Planinskog I Ljetnog Ambijenta Kuce Za Najam Sarajevo Federacija Bosne I Hercegovine Bosna I Hercegovina


Brige Deficit Krema Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Artexhibitionclass Com


Prekrasne Kuce Sa Bazenom Nadomak Sarajeva Idealno Su Mjesto Za Vikend Odmor Bonjour Ba Bh Lifestyle Magazin


Vila Sa Bazenom Planinskog I Ljetnog Ambijenta Kuce Za Najam Sarajevo Federacija Bosne I Hercegovine Bosna I Hercegovina


Kuce Sa Bazenom Bih Ekonomican Rabljeni Automobil


الجلسة العامة قماش أخدود Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Rdarajouri Com


Najam Kuca Sestosobna Sarajevo Kromolj Prostor Nekretnine


Brige Deficit Krema Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Artexhibitionclass Com


Kuce Za Odmor Bosna I Hercegovina Luksuzne Vile Sa Bazenom


أصلي دمر الدليل Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Academicexpertt Com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Vikendice Od Drveta U Bih

Vikendice Od Drveta Slike